Reservation
Prins Hendrikkade, Rotterdam 06 - 53 290 223

Business Events

– OP HET WATER –

Zakelijke evenementen zijn vooral succesvol, wanneer er professionele betrokkenheid is op het hoogste niveau. Wij denken graag met u mee om uw event te laten slagen. Hierin zal onze professionaliteit en gastvrijheid centraal staan. De schepen zijn een mooi decor voor uw gasten om uw zakelijke evenementen te combineren met de juiste dosis ontspanning.

Onze partymanager staat voor u klaar!

Bedrijfspresentatie

Personeelsfeest

Teambuilding

Relatiedag


 

Bedrijfspresentatie

Uw bedrijf onder de aandacht brengen bij uw relaties, of uw personeel op de hoogte brengen van de meest recente ontwikkelingen binnen het bedrijf. Tijdens een bedrijfspresentatie kunt u dat doen!

U kunt ervoor kiezen om dat gewoon op kantoor te doen, maar wat is nu leuker, om het zakelijke te combineren met ontspanning?! Zeker weten dat deze presentatie veel beter blijft hangen bij de gasten.

Samen met onze externe partners zorgen wij ervoor dat u geen omkijken heeft naar de presentatiemiddelen, u hoeft alleen maar uw laptop of USB-stick mee te nemen. Terwijl onze crew uw gasten voorziet van een kopje koffie en iets lekkers, kunnen de gasten tussendoor genieten van het steeds veranderende decor, terwijl zij genieten van een uitstekende lunch of diner.

Mogelijkheden:

AUDIOVISUELE ONDERSTEUNING
LEDSCHERMEN
GELUIDSTECHNICUS
GASTVROUWEN
STYLING IN UW HUISSTIJL

Maaltijd mogelijkheden:

ONTBIJT
LUNCHBUFFET
WALKING DINER
BORREL
DINNER BUFFET
SHARED DINNER

Bedrijfspresentatie


 

Teambuilding

Rotterdam is populair. Havenstad, cultuurstad, wereldstad. Top 10 in de gerenommeerde lijstjes. Laat nou net deze stad de thuishaven zijn van onze schepen. Een mooie rondvaart door de Rotterdamse havens, waar architectuur en industrie samen komen. Wij bieden uw gasten een diversiteit aan mooie vaarroutes, zowel in Rotterdam als in andere plaatsen. Samen met onze outdoor partners kunnen wij diverse teambuilding activiteiten verzorgen, waar onze locatie als startpunt of eindpunt fungeert.

Denk aan:

ACITYGAMES, TUKTUK TOURS, BIKE TOURS, SLOEPENSPEURTOCHT, RIB ADVENTURE, ABSEILEN, DROPPING IN ROTTERDAM, TABLETGAMES EXPLORE 010, KUNST EN CULTUUR WANDELROUTE, HISTORISCHE TRAM, PUBQUIZ, KOOKCHALLANGE, WORKSHOPS.

Teambuilding


 

Personeelsfeest

Medewerkers werken vaak onder hoge druk en zijn het belangrijkste kapitaal van het bedrijf. Het organiseren van een personeelsfeest zorgt ervoor dat saamhorigheid, waardering en trots weer de speerpunten zijn van het bedrijf.

Het organiseren van een personeelsfeest zorgt voor een flinke boost voor het bedrijf. Ieder bedrijf heeft zijn eigen identiteit. Of het nu gaat om culinair diner of een spetterend feest. Wij kijken wat het best bij jullie identiteit past!

MID SUMMER BORREL

In de zomer even er samen erop uit! Genieten in de zon op het achterdek, genieten van het steeds veranderende decor met een lekker drankje, zomers buffet of BBQ. Terwijl je samen met collega’s of relaties even lekker in real life met elkaar kunt kletsen over de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf, om zo het jaar nog veel beter af te sluiten als verwacht!

Einde jaar event

Samen terugkijken of vooruitblikken, de overgang van oud naar nieuw, prachtige successen behaald, maar om te kunnen groeien zijn nieuwe ideeën en strategieën nodig. Tijdens het eindejaar event kunt u het personeel bedanken voor hun inzet en kunnen ze onderling de vooruitgang bespreken in een informele setting. De invulling van eindejaar event kan bij ons geheel op maat met een hapje en drankje of uitgebreid met een buffet, afhankelijk van uw budget maken wij iets moois voor u!

Personeelsfeest


 

Relatiedag

Een klanten-dag of relatie-dag is de ideale mix van business en pleasure. Steeds vaker is het evenement een inspirerend onderdeel van corporate marketing, doelgericht en met resultaat. Wilt u uw relaties een onvergetelijke dag bezorgen op het water, waar ze genieten van een mooie vaartocht terwijl jullie op een originele manier jullie bedrijf profileren? Zoek niet langer verder en vaar met ons mee!

TIP: uw bedrijf goed onder de aandacht brengen tijdens het event. Uw relatie zal ongemerkt de hele dag kennismaken met jullie bedrijf. De schepen worden aangekleed in uw bedrijfskleuren en we laten overal uw logo terugkomen. Uiteraard hijsen wij de jullie bedrijfsvlag in de mast.

Jubileum

Of een bedrijf nu 1 jaar, 10 jaar of 100 jaar bestaat: een jubileum moet een onvergetelijke dag zijn! Een jubileumfeest vier je niet elke dag. Daarom is het belangrijk dat er een jubileumfeest komt, waar de aanwezigen tot aan het volgende feest over praten, hoe geweldig het wel niet was! Met het beschikbare budget kunnen onze experts aan werk..

Relatiedag


 

Bedrijfsevent is maatwerk

Niet ieder bedrijf is hetzelfde, iedere bedrijf heeft zijn eigen bedrijfscultuur en identiteit. Dus waarom het bedrijfsevenement wel?
Vooral wanneer je iets bijzonders wilt organiseren, is een maatwerk evenement een aanrader!
Wij hebben experts in huis die u kunnen helpen met organiseren van een fantastisch bedrijfsevent.

Bedrijfsfeest

 

Pakket Deal

Business pakkage 1:

Ontvangst met een leuke hostess & Prosecco
Diverse koude & warme bites
Ballonnnen in bedrijfskleuren
Drive Inn Show
Onbeperkt drankjes; Bier, Wijn & Frisdranken
€ 85,00 per persoon
* Vraag naar de voorwaarden /gebaseerd op 100 personen

Business Deal Deluxe:

Ontvangst met een leuke hostess & Prosecco
Diverse koude & warme bites
Ballonnnen in bedrijfskleuren
Warm/koud buffet
Drive Inn Show
Onbeperkt drankjes; Bier, Wijn & Frisdranken
€ 99,00 per persoon
* Vraag naar de voorwaarden /gebaseerd op 100 personen


Smaragd Partyschepen
Smaragd Partyschepen
gedekte tafel Partyschip Smaragd
Partyschepen Smaragd
 

TableBooking