Prins Hendrikkade, Rotterdam 06 - 53 290 223

Uw personeelsfeest op een boot

Een uniek en onvergetelijk personeelsfeest of andere zakelijke evenementen organiseert u op een boot bij Smaragd in Rotterdam. Wij denken graag met u mee om uw bedrijfsfeest in Zuid-Holland te laten slagen. Hierin staan onze professionaliteit en gastvrijheid centraal. De boot is een prachtig decor voor uw gasten en een mooie plek om uw personeelsfeest of zakelijke evenementen te combineren met de juiste dosis ontspanning op het water.

Bij het organiseren van een personeelsfeest op onze boot heeft u vele opties

Wilt u uw personeel of klanten verrassen met een zakelijk evenement op het water? Zakelijke evenementen als een bedrijfspresentatie, een teambuildingactiviteit met uw werknemers, een personeelsfeest of relatiedag, zijn zeker mogelijk op onze boot. Laat het schip tijdens uw bedrijfsfeest stijlvol aankleden in de kleuren van uw bedrijf en maak een keuze uit onze uitgebreide menukaart voor een heerlijke lunch of diner. Bovendien bepaalt u desgewenst zelf de vaarroute. Zo is het mogelijk om niet alleen een Rotterdamse haventour te doen, we kunnen ook andere plaatsen in Zuid-Holland aandoen.

Bedrijfspresentatie

Personeelsfeest

Teambuilding

Relatiedag


 

Bedrijfspresentatie

Tijdens een bedrijfspresentatie is het mogelijk om uw bedrijf onder de aandacht brengen bij uw relaties of uw personeel op de hoogte te brengen van de recente ontwikkelingen binnen het bedrijf. U kunt ervoor kiezen om uw presentatie, net als andere zakelijke evenementen, op onze boot te organiseren. Door het zakelijke te combineren met ontspanning, zal uw presentatie ongetwijfeld veel beter blijven hangen bij de gasten.

Samen met onze externe partners zorgen wij ervoor dat u geen omkijken heeft naar de presentatiemiddelen. U neemt alleen maar uw laptop of USB-stick mee. Terwijl onze crew uw gasten voorziet van een kopje koffie en iets lekkers, genieten de gasten tussendoor van het steeds veranderende decor. Het is ook mogelijk om uw gasten een uitstekende lunch of een heerlijk diner aan te bieden.

Mogelijkheden:

AUDIOVISUELE ONDERSTEUNING
LEDSCHERMEN
GELUIDSTECHNICUS
GASTVROUWEN
STYLING IN UW HUISSTIJL

Maaltijdmogelijkheden:

ONTBIJT
LUNCHBUFFET
WALKING DINNER
BORREL
DINNER BUFFET
SHARED DINNER

Bedrijfspresentatie


 

Teambuilding

Rotterdam is populair. Het is een havenstad, een cultuurstad en simpelweg een wereldstad. Laat nou net deze stad de thuishaven zijn van onze schepen die uitermate geschikt zijn voor uw bedrijfsfeest. Kies uit onze verschillende, mooie vaarroutes onder andere voor een mooie rondvaart door de Rotterdamse havens, waar architectuur en industrie samenkomen. Daarnaast verzorgen we samen met onze outdoorpartners diverse teambuildingsactiviteiten, waarvoor onze locatie als startpunt of eindpunt fungeert.

Mogelijke activiteiten:

ACITYGAMES, TUKTUKTOURS, BIKETOURS, SLOEPENSPEURTOCHT, RIB ADVENTURE, ABSEILEN, DROPPING IN ROTTERDAM, TABLETGAMES EXPLORE 010, KUNST EN CULTUUR-WANDELROUTE, HISTORISCHE TRAM, PUBQUIZ, KOOKCHALLENGE en WORKSHOPS.

Teambuilding


 

Personeelsfeest op een boot

Medewerkers werken vaak onder hoge druk en zijn de kern van elk bedrijf. Tijdens een mooi bedrijfsfeest staan saamhorigheid, waardering en trots op de voorgrond. Uw personeelsfeest en andere zakelijke evenementen kunnen gemakkelijk op onze boot plaatsvinden.

Een geslaagd bedrijfsfeest zorgt voor een flinke boost voor uw bedrijf. Ieder bedrijf heeft een eigen identiteit en een feest dat daarbij past. Dat kan een culinair diner of een spetterend feest zijn. U bepaalt wat voor personeelsfeest op onze boot bij jullie identiteit past!

Midzomerborrel

In de zomer kunt u er met uw medewerkers tijdens zakelijke evenementen op onze boot lekker samen tussenuit! U geniet in de zon op het achterdek van het steeds veranderende decor met een lekker drankje, een zomers buffet of een barbecue. Klets samen met collega’s of relaties over de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf, om zo de zomervakantie op een originele manier te laten starten.

Eindejaarsevent

Samen terugkijken of vooruitblikken, Oud naar Nieuw vieren, proosten op prachtige successen; het is allemaal heel mooi. Maar om te kunnen groeien, zijn nieuwe ideeën en strategieën nodig. Tijdens het eindejaarsevent bedankt u het personeel voor hun inzet en bespreken uw medewerkers onderling de vooruitgang in een informele setting. Uw bedrijfsfeest aan het eind van het jaar organiseert u bij ons geheel op maat met een hapje en drankje, of uitgebreid met een buffet. Op basis van uw budget maken wij iets moois voor u!

Personeelsfeest


 

Relatiedag

Een klantendag of relatiedag is de ideale mix van business en pleasure. Steeds vaker is dit zakelijke evenement een inspirerend onderdeel van corporate marketing. Wilt u uw relaties een onvergetelijke dag bezorgen op het water? Als u kiest voor onze bootverhuur, genieten uw gasten van een mooie vaartocht, terwijl jullie op een originele manier jullie bedrijf profileren. Desgewenst kleden we onze boot helemaal aan volgens uw bedrijfskleuren, uw logo en uw bedrijfsvlag. Zo maakt uw relatie gedurende de dag constant ongemerkt kennis met jullie bedrijf. Zoek niet langer naar een locatie en beleef uw personeelsfeest en zakelijke evenementen op onze boot!

Jubileum

Of een bedrijf nu één jaar, tien jaar of honderd jaar bestaat: een jubileum dient een onvergetelijke dag te zijn! Daarom is het belangrijk dat u dit jubileum viert met een personeelsfeest op een bijzondere locatie, zoals een boot. Op deze manier blijven de aanwezigen tot aan het volgende bedrijfsfeest over het jubileum praten, omdat het zo geweldig was om te feesten op het water.

Relatiedag


Bel ons voor de organisatie van uw bedrijfsfeest

Lijkt het u leuk om uw personeelsfeest en andere zakelijke evenementen op een boot te organiseren? Vraagt u zich af wat wij voor u kunnen betekenen? Onze partymanager staat voor u klaar! Wij gaan graag met u in gesprek en zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 53 290 223.

Neem contact op met de Smaragd


 

Uw bedrijfsevent is maatwerk

Niet ieder bedrijf is hetzelfde, ieder bedrijf heeft immers zijn eigen bedrijfscultuur en identiteit. Waarom zou ieder bedrijfsevenement dan wel hetzelfde zijn? Vooral wanneer u iets bijzonders wilt organiseren, is een evenement op maat een aanrader! Wij hebben experts in huis die u helpen met het organiseren van een fantastisch bedrijfsfeest.

Bedrijfsfeest

 

Pakket Deal

Business package 1:

Ontvangst met een leuke hostess en prosecco

Diverse koude en warme bites

Ballonnen in bedrijfskleuren

Drive In Show

Onbeperkt drankjes: bier, wijn en frisdranken

€ 85,00 per persoon

* Vraag naar de voorwaarden / gebaseerd op 100 personen

Business Deal Deluxe:

Ontvangst met een leuke hostess en Prosecco

Diverse koude en warme bites

Ballonnen in bedrijfskleuren

Warm/koud buffet

Drive In Show

Onbeperkt drankjes: bier, wijn en frisdranken

€ 99,00 per persoon

* Vraag naar de voorwaarden / gebaseerd op 100 personen


Smaragd Partyschepen
Smaragd Partyschepen
gedekte tafel Partyschip Smaragd
feestlocatie
Smaragd feestboot
Partyschepen Smaragd