Prins Hendrikkade, Rotterdam 06 - 53 290 223

Zakelijke evenementen op een boot in Rotterdam

Unieke en onvergetelijke zakelijke evenementen organiseert u op een boot bij Smaragd in Rotterdam. Wij denken graag met u mee om uw evenement te laten slagen. Hierin staan onze professionaliteit en gastvrijheid centraal. De boot is een prachtig decor voor uw gasten, en een mooie plek om uw zakelijke evenementen te combineren met de juiste dosis ontspanning op het water in Rotterdam en omgeving.

De opties voor uw zakelijke evenementen op onze boot in Rotterdam

Denk bij zakelijke evenementen bijvoorbeeld aan een bedrijfspresentatie, een teambuildingactiviteit met uw werknemers, een bedrijfsfeest of relatiedag: alles is mogelijk op de boot bij ons in Rotterdam. Laat het schip stijlvol aankleden in de kleuren van uw bedrijf en maak een keuze uit onze uitgebreide menukaart voor een heerlijke lunch of diner. U bepaalt bovendien de vaarroute! Niet alleen een haventour behoort tot de mogelijkheden, we kunnen ook andere plaatsen in Zuid-Holland aandoen.

Bedrijfspresentatie

Personeelsfeest

Teambuilding

Relatiedag


 

Bedrijfspresentatie

Uw bedrijf onder de aandacht brengen bij uw relaties, of uw personeel op de hoogte brengen van de meest recente ontwikkelingen binnen het bedrijf – dat kunt u tijdens een bedrijfspresentatie doen. Organiseer uw presentatie en andere zakelijke evenementen op onze boot in Rotterdam.

U kunt ervoor kiezen om dat op kantoor te doen, maar wat is er nu leuker dan het zakelijke te combineren met ontspanning? Deze presentatie blijft ongetwijfeld veel beter blijft hangen bij de gasten.

Samen met onze externe partners zorgen wij ervoor dat u geen omkijken heeft naar de presentatiemiddelen. U neemt alleen maar uw laptop of USB-stick mee. Terwijl onze crew uw gasten voorziet van een kopje koffie en iets lekkers, genieten de gasten tussendoor van het steeds veranderende decor, terwijl zij smullen van een uitstekende lunch of een heerlijk diner.

Mogelijkheden:

AUDIOVISUELE ONDERSTEUNING
LEDSCHERMEN
GELUIDSTECHNICUS
GASTVROUWEN
STYLING IN UW HUISSTIJL

Maaltijd mogelijkheden:

ONTBIJT
LUNCHBUFFET
WALKING DINNER
BORREL
DINNER BUFFET
SHARED DINNER

Bedrijfspresentatie


 

Teambuilding

Rotterdam is populair. Het is een havenstad, een cultuurstad en simpelweg een wereldstad. Laat nou net deze stad de thuishaven zijn van onze schepen. Kies voor een mooie rondvaart door de Rotterdamse havens, waar architectuur en industrie samenkomen. Wij bieden uw gasten een diversiteit aan mooie vaarroutes, zowel in Rotterdam als in andere plaatsen. Samen met onze outdoor partners kunnen wij diverse teambuilding activiteiten verzorgen, waarvoor onze locatie als startpunt of eindpunt fungeert. Voor al uw zakelijke evenementen bent u welkom op onze boot in Rotterdam.

Denk aan:

ACITYGAMES, TUKTUK TOURS, BIKE TOURS, SLOEPENSPEURTOCHT, RIB ADVENTURE, ABSEILEN, DROPPING IN ROTTERDAM, TABLETGAMES EXPLORE 010, KUNST EN CULTUUR WANDELROUTE, HISTORISCHE TRAM, PUBQUIZ, KOOKCHALLENGE, WORKSHOPS.

Teambuilding


 

Personeelsfeest

Medewerkers werken vaak onder hoge druk en zijn de kern van elk bedrijf. Tijdens een mooi personeelsfeest staan saamhorigheid, waardering en trots op de voorgrond. Uw personeelsfeest en andere zakelijke evenementen kunnen op onze boot in Rotterdam plaatsvinden.

Een geslaagd personeelsfeest zorgt voor een flinke boost voor uw bedrijf. Ieder bedrijf heeft een eigen identiteit en een feest dat daarbij past. Dat kan een culinair diner of een spetterend feest zijn. U bepaalt wat bij jullie identiteit past!

MID SUMMER BORREL

In de zomer kunt u lekker even samen eropuit! U geniet in de zon op het achterdek van het steeds veranderende decor met een lekker drankje, zomers buffet of een barbecue. Klets samen met collega’s of relaties even lekker over de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf, om zo het jaar nog veel beter af te sluiten dan verwacht! Ook informelere zakelijk evenementen vinden op onze boot in de haven van Rotterdam plaats.

Eindejaarsevent

Samen terugkijken of vooruitblikken, de overgang van oud naar nieuw vieren, proosten op prachtige successen; het is allemaal heel mooi. Maar om te kunnen groeien, zijn nieuwe ideeën en strategieën nodig. Tijdens het eindejaarsevent bedankt u het personeel voor hun inzet en bespreken uw medewerkers onderling de vooruitgang in een informele setting. Uw eindejaarsevent organiseert u bij ons geheel op maat met een hapje en drankje, of uitgebreid met een buffet. Op basis van uw budget maken wij iets moois voor u!

Personeelsfeest


 

Relatiedag

Een klantendag of relatiedag is de ideale mix van business en pleasure. Steeds vaker is het evenement een inspirerend onderdeel van corporate marketing. Wilt u uw relaties een onvergetelijke dag bezorgen op het water, waar ze genieten van een mooie vaartocht terwijl jullie op een originele manier jullie bedrijf profileren? Zoek niet langer en beleef uw zakelijke evenementen zoals relatiedagen op onze boot in Rotterdam!

TIP: Uw relatie maakt gedurende de dag constant ongemerkt kennis met jullie bedrijf. De schepen worden aangekleed in uw bedrijfskleuren en uw logo komt overal terug. Uiteraard hijsen we jullie bedrijfsvlag in de mast.

Jubileum

Of een bedrijf nu 1 jaar, 10 jaar of 100 jaar bestaat: een jubileum moet een onvergetelijke dag zijn! Daarom is het belangrijk dat u een jubileumfeest viert waar de aanwezigen tot aan het volgende feest over praten, omdat het zo geweldig was!

Relatiedag


Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken!

Lijkt het u leuk om uw zakelijk evenement in Rotterdam op een boot te organiseren en vraagt u zich af wat wij voor u kunnen betekenen? Onze partymanager staat voor u klaar! Wij gaan graag met u in gesprek en zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 53 290 223.

Neem contact op met de Smaragd


 

Bedrijfsevent is maatwerk

Niet ieder bedrijf is hetzelfde, iedere bedrijf heeft zijn eigen bedrijfscultuur en identiteit. Dus waarom het bedrijfsevenement wel?
Vooral wanneer je iets bijzonders wilt organiseren, is een maatwerk evenement een aanrader!
Wij hebben experts in huis die u kunnen helpen met organiseren van een fantastisch bedrijfsevent.

Bedrijfsfeest

 

Pakket Deal

Business package 1:

Ontvangst met een leuke hostess en prosecco

Diverse koude en warme bites

Ballonnen in bedrijfskleuren

Drive In Show

Onbeperkt drankjes: bier, wijn en frisdranken

€ 85,00 per persoon

* Vraag naar de voorwaarden / gebaseerd op 100 personen

Business Deal Deluxe:

Ontvangst met een leuke hostess en Prosecco

Diverse koude en warme bites

Ballonnen in bedrijfskleuren

Warm/koud buffet

Drive In Show

Onbeperkt drankjes: bier, wijn en frisdranken

€ 99,00 per persoon

* Vraag naar de voorwaarden / gebaseerd op 100 personen


Smaragd Partyschepen
Smaragd Partyschepen
gedekte tafel Partyschip Smaragd
feestlocatie
Smaragd feestboot
Partyschepen Smaragd