Prins Hendrikkade, Rotterdam 06 - 53 290 223

Een unieke feestlocatie in Rotterdam

Met hun sfeervolle en comfortabele aankleding vormen de feestboten van Smaragd een unieke feestlocatie in de omgeving van Rotterdam. Lijkt het u leuk om een feest of een ander zakelijk evenement te organiseren op het water? Wilt u tijdens uw evenement een mooie route door Zuid-Holland varen? Dan zit u bij ons goed!

Interesse in uw feest op het water?

Bel onsVraag een offerte aan

Altijd mobiel bereikbaar
Unieke feestlocatie
Catering in eigen regie

Vier uw bruiloft of bedrijfsevenement op een unieke feestlocatie

De zon schijnt op het feestelijk aangeklede achterdek. U drinkt samen met uw gasten een lekker drankje, terwijl u geniet van het voorbijglijdende landschap. Onze medewerkers komen langs met smakelijke hapjes, door u geselecteerd en door onze kok bereid in eigen keuken. Op onze schepen kunt u simpelweg genieten. Lijkt u dat wat? Dan huurt u onze boten als unieke feestlocatie voor uw personeelsfeest, relatiedag of zelfs voor uw bruiloft. Wij ontzorgen u volledig door entertainment op maat, vervoer van en naar het partyschip en de aankleding van het schip naar wens te verzorgen. Als u op zoek bent naar een unieke feestlocatie om te feesten op het water, staat Smaragd voor u klaar.


Bel ons gerust voor informatie over alle opties

Lijkt het u wat om een van onze partyschepen als unieke feestlocatie te huren? Bel ons gerust om de mogelijkheden van onze evenementenlocaties te bespreken. Het is zelfs mogelijk om zelf de vaarroute van uw tocht te bepalen. U bereikt ons met al uw vragen via 06 – 53 290 223. We staan graag voor u klaar.


Contactformulier

Contact
Keuze partyschip: