Prins Hendrikkade, Rotterdam 06 - 53 290 223

Een unieke feestlocatie in Rotterdam

Met hun sfeervolle en comfortabele aankleding vormen onze partyschepen een unieke feestlocatie in Rotterdam en omgeving. Lijkt het u leuk om een feest of een ander zakelijk evenement te organiseren op het water, en tijdens het evenement een mooie route door Zuid-Holland te varen? Lees dan verder!

Interesse in uw feest op het water?

Bel onsVraag een offerte aan

Altijd mobiel bereikbaar
Unieke feestlocatie
Catering in eigen regie

Vier uw personeelsfeest, verjaardag of bruiloft op een unieke feestlocatie in Rotterdam

De zon schijnt op het feestelijk aangeklede achterdek. U drinkt samen met uw gasten een lekker drankje terwijl u geniet van het voorbijglijdende landschap. De vaarroute is aan u! De gastvrouw komt langs met smakelijke hapjes, door u geselecteerd en door onze kok bereid in eigen keuken. Op onze schepen kunt u simpelweg genieten. Lijkt u dat wat? U huurt onze schepen als unieke feestlocatie in Rotterdam voor uw personeelsfeest, relatiedag of zelfs voor uw bruiloft. Wij ontzorgen u volledig door entertainment op maat, vervoer van en naar het partyschip en het aankleden van het schip in de kleuren die u wenst te verzorgen. Zo kunnen de kleuren van uw bedrijf in de aankleding verwerkt worden wanneer u een zakelijk evenement organiseert. Als u op zoek bent naar een unieke locatie om te feesten op het water staat Smaragd uit Rotterdam voor u klaar.


Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bel ons gerust!

Lijkt het u wat om een van onze schepen in Rotterdam als unieke feestlocatie te huren? Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn voor al uw vragen bereikbaar via 06 – 53 290 223.


Contactformulier

Contact
Keuze partyschip: