Prins Hendrikkade, Rotterdam 06 - 53 290 223

Een uniek bedrijfsfeest in Rotterdam

Wilt u de inzet van uw medewerkers belonen met een gezellig en uniek bedrijfsfeest in Rotterdam? Dat kan op een van onze sfeervolle partyschepen! Kies voor een rondvaart door de havens van Rotterdam, of we varen een leuke route door Zuid-Holland terwijl u ontspant en samen geniet. De keuze is aan u!

 

Interesse in uw feest op het water?

Bel onsVraag een offerte aan

Altijd mobiel bereikbaar
Unieke feestlocatie
Catering in eigen regie

Onze partyschepen liggen klaar als locatie voor een uniek bedrijfsfeest in Rotterdam

Wij zorgen er vol enthousiasme voor dat u en uw medewerkers een heerlijk en uniek bedrijfsfeest beleven bij ons in Rotterdam. Naast het varen zijn er nog meer opties beschikbaar. Zo verzorgen wij naar wens entertainment op maat. Ook heeft u de keuze uit een zeer uitgebreide menukaart. Onze kok maakt alles met liefde voor u klaar, terwijl u in de havens van Rotterdam of daarbuiten een uniek bedrijfsfeest beleeft. Geniet op het achterdek van de zon en het prachtige uitzicht met een lekker drankje. Ook is het mogelijk om een haventour te boeken en aansluitend te dineren aan boord. Wij verzorgen alles voor u! Naast personeelsfeesten kunt u nog meer zakelijke evenementen organiseren op een van onze schepen. Onze partymanager staat klaar om u te helpen met de organisatie van uw bijeenkomst.


Lijkt het u iets om te feesten op ons schip? Neem dan contact op!

Heeft u interesse in een uniek bedrijfsfeest op een van onze mooie schepen in Rotterdam? Bekijk onze tarieven en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. Bel ons gerust via 06 – 53 290 223!


Contactformulier

Contact
Keuze partyschip: