Prins Hendrikkade, Rotterdam 06 - 53 290 223

Trouwen op een boot in Rotterdam

Bij ons kunt u trouwen op het water, op een boot in de havens van Rotterdam, of uw trouwfeest vieren op een andere unieke locatie in Zuid-Holland. Misschien heeft u er altijd al van gedroomd om op het water te trouwen, op het zonovergoten achterdek van een varend schip in de haven van Rotterdam. Wij hebben zo’n toptrouwlocatie in het mooie Rotterdam voor u! We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en helpen u met veel plezier om er een onvergetelijke dag van te maken.

Interesse in uw feest op het water?

Bel onsVraag een offerte aan

Altijd mobiel bereikbaar
Unieke feestlocatie
Catering in eigen regie

Uw droom om te trouwen op een boot wordt werkelijkheid in Rotterdam

Kiest u voor een van onze feestboten als unieke locatie voor uw trouwfeest op een boot in Rotterdam? Dan kiest u voor sfeer, kwaliteit en comfort. Onze twee partyschepen zijn een unieke locatie voor uw bruiloft op het water in Rotterdam. Ze zijn comfortabel ingericht met genoeg ruimte voor al uw gasten om uitgebreid te feesten en te dansen. Jong en oud is welkom op onze schepen. Voor de allerkleinsten is er een nannyservice, of wij creëren een gezellig kinderhoekje. Met een trouwfeest op een boot van Smaragd uit Rotterdam heeft u simpelweg een toptrouwlocatie te pakken.

Onze partymanager staat voor u klaar

Ons team zorgt er de hele dag voor dat het u en uw gasten op deze toptrouwlocatie in het gezellige Rotterdam aan niets ontbreekt. Maak een keuze uit onze uitgebreide menukaart voor het diner en de lekkerste hapjes en drankjes voor u en uw gasten. Bij de aankleding van het schip helpen wij u graag en ook entertainment op maat regelen we voor u. Onze partymanager staat klaar om uw dag samen met u te plannen, zodat alles precies zo is als u het zich wenst. Zelfs de vaarroute bepaalt u zelf. Het is tenslotte uw dag. Trouwen op het water op deze toptrouwlocatie in Rotterdam, met het bijbehorende trouwfeest op een prachtige boot, zult u nooit meer vergeten!


Kunt u niet wachten om te plannen? Bel ons!

Zou u het liefst nu al beginnen met het organiseren van uw trouwfeest op een boot op deze toptrouwlocatie in Rotterdam, omdat u niet kunt wachten om te trouwen op zo’n unieke locatie op het water? Bel ons om de mogelijkheden te bespreken voor uw trouwfeest op een unieke locatie bij ons in Rotterdam. Wij zijn altijd bereikbaar via  06 – 53 290 223.


Contactformulier

Contact
Keuze partyschip: