Prins Hendrikkade, Rotterdam 06 - 53 290 223

Smaragd2.

Met een max. capaciteit van 350

Dit schip is geschikt voor diverse festiviteiten. De gezellige intieme bovensalon met bar staat in verbinding met een overdekt buitengedeelte dat in de winter kan worden omgetoverd tot een gezellige, afgesloten en verwarmde ruimte.In de zomer kan de ruimte worden geopend, zodat u kunt genieten van een lekker groot zonnedek. Dit dek is ook zeer geschikt voor kleinere groepen.

Partyschip Smaragd 2 kunt u inzetten voor allerlei activiteiten zoals: bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, oudertochten, rondvaart, haventocht in Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk. Dit Partyschip is een zogenaamde saloonschepen dat volledig is uitgerust met alle hedendaags comfort.
Het Partyschip heeft een max. capaciteit van 350.

.

Foto’s van de Smaragd 2:

Smaragd Partyschepen
feestlocatie

Partyschip Smaragd 2.

U kunt terecht bij de partymanager, die in overleg met u een programma in elkaar draait zodat u zonder zorgen de dag tegemoet kan gaan. Vers, fris en ongecompliceerd dat zijn de woorden die onze scheepskok gebruikt voor het maken van al u culinaire wensen. De catering is geheel in eigen regie en alles wordt in eigen keuken bereid.

Contact
Bel de Smaragd op de volgende telefoonnummers:
010 – 47 96 606
06 – 53 290 223
Mobiel zijn wij altijd bereikbaar.
Of stuur een e-mail naar: events@smaragd2.nl

Offerte aanvragen

 
 

Onze andere partyschepen:
Tarieven