Prins Hendrikkade, Rotterdam 06 - 53 290 223

Een partysloep huren voor uw feest in Rotterdam

Als u een partysloep wilt huren in Rotterdam, in de provincie Zuid-Holland, helpen wij u daar graag bij. De mogelijkheden zijn bij ons zeer uitgebreid. Tijdens het huren van een partysloep beleeft u een gezellig samenzijn met uw gasten terwijl u rondvaart door de havens van Rotterdam of daarbuiten, op het mooie water van Zuid-Holland. Een sloep is een knusse locatie voor bijvoorbeeld een personeelsuitje op het water. Lees verder en ontdek meer over ons aanbod.

 

Interesse in uw feest op het water?

Bel onsVraag een offerte aan

Altijd mobiel bereikbaar
Unieke feestlocatie
Catering in eigen regie

Als u een partysloep wilt huren in Rotterdam zit u bij ons goed

Een partysloep huren in Rotterdam is niet alleen leuk om een klein feestje op te geven en een eindje door Zuid-Holland te varen, er kunnen ook andere activiteiten op georganiseerd worden. Zo organiseert u bij ons eenvoudig een sloepenspeurtocht, bijvoorbeeld als bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit. Verder hebben wij twee sfeervolle, grote partyschepen beschikbaar die zich perfect lenen voor uw chique feesten en partijen met een groter aantal gasten of om bijvoorbeeld een haventour te ondernemen. Er is altijd een passende mogelijkheid met genoeg ruimte voor al uw genodigden om een comfortabele rondvaart te beleven. Neem gerust een kijkje in onze brochure.


Wilt u uw feestje op een sloep vieren? Bel ons!

Wilt u graag een partysloep huren in Rotterdam in Zuid-Holland en lekker rondvaren en feesten tegelijkertijd? Of bent u op zoek naar een unieke evenementlocatie voor uw zakelijke feest of bruiloft? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 06 – 53 290 223.


Contactformulier

Contact
Keuze partyschip: