Reservation
Prins Hendrikkade, Rotterdam 06 - 53 290 223

Partyschepenvan Smaragd

2 schepen (max. capaciteit van 250 & 350 personen)

Gastvrijheid, unieke locatie, creativiteit, aandacht, vakmanschap en passie. Dit is waar wij voor staan bij Rederij Smaragd.

Met 2 heel mooie schepen met ieder zijn eigen unieke uitstraling, is er altijd een schip te vinden wat bij u past.

Bekijk hieronder de feestelijke mogelijkheden bij Rederij Smaragd. 

 

 
 

Smaragd1

Met een max. capaciteit van 250

Sinds 2009 vaart de Smaragd 1 in onze vloot. Na een complete metamorfose kunt u met een gerust hart zeggen dat het luxe uitstraalt zonder dat het ten kosten gaat van de oude vertrouwde gezelligheid, waar wij bekend om staan!

Dit schip biedt alle comfort zoals een luxe buffet lift en uiteraard ook faciliteiten voor de minder valide gasten. U kunt ook via de schermen de vaarroute volgen. Het hele jaar biedt de Partyschepen Smaragd het schip voor een mooie prijs aan.

Partyschip Smaragd 1 kunt u inzetten voor allerlei activiteiten zoals: bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, oudertochten, rondvaart, haventocht in Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk.

Foto’s van de Smaragd 1:

Smaragd1
Smaragd1
gedekte tafel Partyschip Smaragd
Partyschepen Smaragd
 
 

Smaragd2

Met een max. capaciteit van 350

Dit schip is geschikt voor diverse festiviteiten. De gezellige intieme bovensalon met bar staat in verbinding met een overdekt buitengedeelte dat in de winter kan worden omgetoverd tot een gezellige, afgesloten en verwarmde ruimte.In de zomer kan de ruimte worden geopend, zodat u kunt genieten van een lekker groot zonnedek. Dit dek is ook zeer geschikt voor kleinere groepen.

Partyschip Smaragd 2 kunt u inzetten voor allerlei activiteiten zoals: bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, oudertochten, rondvaart, haventocht in Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk. Dit Partyschip is een zogenaamde saloonschepen dat volledig is uitgerust met alle hedendaags comfort.
Het Partyschip heeft een max. capaciteit van 350.

Foto’s van de Smaragd 2:

Smaragd Partyschepen
 

Partymanager voor uw evenement

U kunt terecht bij de partymanager, die in overleg met u een programma in elkaar draait zodat u zonder zorgen de dag tegemoet kan gaan. Vers, fris en ongecompliceerd dat zijn de woorden die onze scheepskok gebruikt voor het maken van al u culinaire wensen. De catering is geheel in eigen regie en alles wordt in eigen keuken bereid.

Contact
Bel de Smaragd op de volgende telefoonnummers:
010 – 47 96 606
06 – 53 290 223
Mobiel zijn wij altijd bereikbaar.
Of stuur een e-mail naar: Info@smaragd2.nl

 

Offerte aanvragen 
 

TableBooking