Prins Hendrikkade, Rotterdam 06 - 53 290 223

Partyschepenin Rotterdam

2 schepen (max. capaciteit van 250 & 350 personen)

Ons bedrijf beschikt over twee partyschepen die door Rotterdam en Zuid-Holland varen. Als u uw medewerkers een speciale dag wilt aanbieden en op zoek bent naar een unieke locatie voor uw bedrijfsfeest, is een van de partyschepen van Smaragd wellicht iets voor u.

Varen door het Zuid-Hollandse landschap met een van onze partyschepen

Wij zorgen er met onze gastvrijheid, vakmanschap en passie voor dat uw bedrijfsfeest op deze unieke feestlocatie een onvergetelijke dag wordt. Onze partyschepen liggen in de Rotterdamse haven en kunnen als locatie dienen voor uw personeelsfeest, uw bruiloft, een relatiedag of een bedrijfspresentatie.

 
 

Smaragd1

Met een max. capaciteit van 250

Sinds 2009 vaart de Smaragd 1 voor u uit. Na een complete metamorfose straalt de Smaragd 1 luxe uit zonder dat dit ten koste gaat van de vertrouwde gezelligheid waar wij met onze partyschepen om bekendstaan.

Dit schip biedt alle comfort als een luxe buffetlift en uiteraard faciliteiten voor de mindervalide gasten. Ook kunt u via de schermen de vaarroute volgen. Het hele jaar biedt Smaragd dit schip voor een mooie prijs aan.

Partyschip Smaragd 1 kunt u inzetten voor allerlei activiteiten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bedrijfsfeesten, teambuilding, bruiloften, een mooie rondvaart door Zuid-Holland of een haventour.

 

Foto’s van de Smaragd 1:

Smaragd1
Smaragd1
Smaragd feestboot
gedekte tafel Partyschip Smaragd
Partyschepen Smaragd
 
 

Smaragd2

Met een max. capaciteit van 350 personen

Onze partyschepen zijn geschikt voor diverse festiviteiten. De gezellige bovensalon met bar staat in verbinding met een overdekt buitengedeelte dat in de winter kan worden omgetoverd tot een knusse afgesloten en verwarmde ruimte. In de zomer kan de ruimte worden geopend, zodat u geniet van een lekker groot zonnedek. Dit dek is ook zeer geschikt voor kleinere groepen.

Partyschip Smaragd 2 kunt u inzetten voor een breed scala aan zakelijke activiteiten als personeelsfeesten, teambuilding voor uw personeel en relatiedagen. Maar ook als het uw droom is om te trouwen op een schip kunt u de Smaragd 2 huren. Dit partyschip is een zogenaamd saloonschip dat volledig comfortabel is uitgerust.

Foto’s van de Smaragd 2:

Smaragd Partyschepen
feestlocatie
 

Vraag onze partymanager om hulp bij uw evenement

Wilt u voor een evenement een van onze partyschepen huren? Dan kunt u terecht bij onze partymanager, die in overleg met u een programma en een vaarroute in elkaar draait, zodat u zonder zorgen uw zakelijk evenement of feest tegemoet gaat. Ook de catering wordt door onze eigen scheepskok verzorgd in eigen keuken. Vers, fris en ongecompliceerd zijn hierbij de kernwoorden. Bent u benieuwd geworden naar onze twee partyschepen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 53 290 223 of een e-mail te sturen naar events@smaragd2.nl.

Contact
Bel ons op de volgende telefoonnummers:

010 – 47 96 606

06 – 53 290 223
Mobiel zijn wij altijd bereikbaar.
Of stuur een e-mail naar: Info@smaragd2.nl

Offerte aanvragen