Prins Hendrikkade, Rotterdam 06 - 53 290 223

Partyschepenin Rotterdam

2 schepen (max. capaciteit van 250 & 350 personen)

Ons bedrijf beschikt over twee partyschepen die door Rotterdam en Zuid-Holland varen. Als u uw medewerkers een speciale dag wilt aanbieden en op zoek bent naar een unieke locatie voor uw bedrijfsfeest in Zuid-Holland, is één van de partyschepen van Smaragd uit Rotterdam wellicht iets voor u. Wij zorgen er met onze gastvrijheid, vakmanschap en passie voor dat uw bedrijfsfeest op deze unieke locatie een onvergetelijke dag wordt. Onze partyschepen liggen in de haven van Rotterdam en kunnen als locatie dienen voor uw personeelsfeest of voor bijvoorbeeld een relatiedag of bedrijfspresentatie.

Varen door Zuid-Holland met een van onze partyschepen uit Rotterdam

 

 
 

Smaragd1

Met een max. capaciteit van 250

Sinds 2009 vaart de Smaragd 1 door Zuid-Holland in onze vloot van partyschepen uit Rotterdam. Na een complete metamorfose straalt de Smaragd 1 luxe uit zonder dat het ten koste gaat van de vertrouwde gezelligheid waar wij bekend om staan.

Dit schip biedt alle comfort zoals een luxe buffetlift en uiteraard ook faciliteiten voor de mindervalide gasten. Ook kunt u via de schermen de vaarroute volgen. Het hele jaar biedt Smaragd dit schip voor een mooie prijs aan.

Partyschip Smaragd 1 kunt u inzetten voor allerlei activiteiten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bedrijfsfeesten en relatiedagen. Ook kunt u onze partyschepen huren voor teambuilding, bruiloften, een mooie rondvaart door Zuid-Holland of een haventour.

Foto’s van de Smaragd 1:

Smaragd1
Smaragd1
Smaragd feestboot
gedekte tafel Partyschip Smaragd
Partyschepen Smaragd
 
 

Smaragd2

Met een max. capaciteit van 350

Dit schip is geschikt voor diverse festiviteiten. De gezellige bovensalon met bar staat in verbinding met een overdekt buitengedeelte dat in de winter kan worden omgetoverd tot een knusse afgesloten en verwarmde ruimte. In de zomer kan de ruimte worden geopend, zodat u geniet van een lekker groot zonnedek. Dit dek is ook zeer geschikt voor kleinere groepen.

Partyschip Smaragd 2 kunt u inzetten voor een breed scala aan zakelijke activiteiten zoals bedrijfsfeesten, teambuilding voor uw personeel en relatiedagen. Maar ook als het uw droom is om te trouwen op een schip kunt u de Smaragd 2 huren. Dit partyschip is een zogenaamd saloonschip dat volledig comfortabel is uitgerust.

Het Partyschip heeft een max. capaciteit van 350.

Foto’s van de Smaragd 2:

Smaragd Partyschepen
feestlocatie
 

Partymanager voor uw evenement

U kunt terecht bij de partymanager, die in overleg met u een programma in elkaar draait zodat u zonder zorgen uw zakelijk evenement of feest tegemoet kunt gaan. Vers, fris en ongecompliceerd dat zijn de woorden die onze scheepskok gebruikt voor het maken van al u culinaire wensen. De catering is geheel in eigen regie en alles wordt in eigen keuken bereid. Bent u benieuwd geworden naar onze twee partyschepen, gelegen in de haven van Rotterdam in Zuid-Holland? Neem dan contact met ons op.

Contact
Bel ons op de volgende telefoonnummers:

010 – 47 96 606

06 – 53 290 223
Mobiel zijn wij altijd bereikbaar.
Of stuur een e-mail naar: Info@smaragd2.nl

 

Offerte aanvragen