Prins Hendrikkade, Rotterdam 06 - 53 290 223

Oud en Nieuw feest op een schip in Rotterdam

Met een spetterend Oud en Nieuw feest in Rotterdam gaat u vol goede energie het nieuwe jaar in. Geniet vanaf een van onze schepen van de prachtige vuurwerkshow op de Erasmusbrug met een lekker hapje en een drankje. Wij zorgen voor de benodigde oliebollen en de sfeervolle aankleding van het schip. Wens elkaar een gelukkig nieuwjaar op een unieke locatie op het water!

Interesse in uw feest op het water?

Bel onsVraag een offerte aan

Altijd mobiel bereikbaar
Unieke feestlocatie
Catering in eigen regie

Wilt u Oud en Nieuw vieren in Rotterdam?

Heeft u er wel eens over nagedacht om met Oud en Nieuw feest te vieren op een partyschip in Rotterdam? Onze sfeervolle schepen zijn de perfecte achtergrond om samen met uw geliefde romantisch het nieuwe jaar in te luiden. Of komt u samen met vrienden en familie Oud en Nieuw vieren in Rotterdam? U bent hoe dan ook van harte welkom. Ook buiten de jaarwisseling om kunt u feesten op een van onze schepen in Rotterdam. Zo kunt u bij ons terecht voor uw bedrijfsfeest of teambuildingactiviteit, of als u droomt van een speciale bruiloft op het water.


Bel ons nu om meer te weten te komen over onze Oud en Nieuw cruise

Bekijk onze brochure voor meer informatie over alle mogelijkheden. Als u benieuwd bent naar de opties voor het vieren van een Oud en Nieuw feest bij ons in Rotterdam, kunt u ons altijd telefonisch bereiken via 06 – 53 290 223. Ook als u een ander zakelijk feest wilt vieren op een van onze schepen gaan wij graag met u in gesprek. Bel ons en wij beantwoorden al uw vragen!


Contactformulier

Contact
Keuze partyschip: