Prins Hendrikkade, Rotterdam 06 - 53 290 223

Feest voor Oud en Nieuw op een schip in Rotterdam

Een spetterend Oud en Nieuw vieren, doet u door een bijzonder feest te geven op een boot in Rotterdam. Zo gaat u met Smaragd vol goede energie het nieuwe jaar in. Geniet vanaf een van onze schepen van de prachtige vuurwerkshow op de Erasmusbrug met een lekker hapje en een drankje. Wij zorgen voor de benodigde oliebollen en de sfeervolle aankleding van het schip. Wens elkaar een gelukkig nieuwjaar op een bijzondere locatie op het water!

Interesse in uw feest op het water?

Bel onsVraag een offerte aan

Altijd mobiel bereikbaar
Unieke feestlocatie
Catering in eigen regie

Wilt u Oud en Nieuw vieren met een feest in Rotterdam?

Heeft u er wel eens over nagedacht om met Oud en Nieuw feest te vieren op een partysloep, terwijl u uitkijkt op de Erasmusbrug? Onze sfeervolle schepen zijn de perfecte achtergrond om samen met uw geliefde romantisch het nieuwe jaar in te luiden. Het is ook mogelijk om samen met vrienden en familie Oud en Nieuw te vieren bij ons. Ook buiten de jaarwisseling om kunt u chique feesten op een van onze schepen. Zo kunt u bij ons terecht voor uw bedrijfsfeest of teambuildingactiviteit, of als u droomt van een speciale bruiloft op het water.


Bel ons om uw Oud en Nieuw bij ons te vieren

Bekijk onze brochure voor meer informatie over alle mogelijkheden die wij u op onze feestboten bieden. Als u benieuwd bent naar onze opties voor het vieren van een bijzonder feest tijdens Oud en Nieuw, kunt u ons altijd telefonisch bereiken via 06 – 53 290 223. Ook als u een andere zakelijke activiteit wilt houden op een van onze schepen, gaan wij graag met u in gesprek. Vul ons contactformulier in en wij beantwoorden al uw vragen!


Contactformulier

Contact
Keuze partyschip: