Prins Hendrikkade, Rotterdam 06 - 53 290 223

Haventour in Rotterdam

Heeft u er al eens aan gedacht om een haventour te ondernemen door de haven van Rotterdam? Een rondvaart met een van onze schepen is een gezellige en ontspannende belevenis. U kunt een haventocht door Rotterdam onder andere als personeelsuitje boeken. Smaragd staat voor u klaar om er een mooie en gezellige tocht van de maken.

Interesse in uw feest op het water?

Bel onsVraag een offerte aan

Altijd mobiel bereikbaar
Unieke feestlocatie
Catering in eigen regie

Een speciaal bedrijfsuitje met een haventour door de Rotterdamse haven

Een haventour als zakelijk evenement is een goed idee! Medewerkers ontspannen samen op het achterdek en genieten van een lekker hapje en drankje, terwijl we gestaag de route van onze haventocht volgen. Maak voorafgaand aan uw haventour een keuze uit onze uitgebreide menukaart, zodat uw gasten aan boord kunnen genieten van hapjes en drankjes of een heerlijke lunch of diner. Onze kok maakt alles met liefde voor u klaar in onze eigen keuken, terwijl u tijdens de haventocht geniet van de zon en het geluid van het water. Een haventour is ook een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een seniorendag. Daarnaast is deze tour geschikt voor uw speciale bruiloft op het water. Ook als u op zoek bent naar een locatie voor een zakelijke activiteit, zoals teambuilding, kunt u bij ons terecht. De mogelijkheden zijn eindeloos! Onze sfeervolle schepen zeker geschikt als unieke feestlocatie voor uw bijeenkomst.


Boek uw haventocht bij ons

Lijkt het u leuk om een Rotterdamse haventocht te organiseren als gezellig bedrijfsuitje? Bekijk onze tarieven of bel ons op 06 – 53 290 223 om de mogelijkheden te bespreken! Wij vertellen u graag meer over alle opties voor een haventour. U kunt ons ook bereiken door ons contactformulier in te vullen.


Contactformulier

Contact
Keuze partyschip: