Prins Hendrikkade, Rotterdam 06 - 53 290 223

Organiseer een haventour in Rotterdam

Heeft u er al eens aan gedacht om een haventour te ondernemen door de havens van Rotterdam? Een rondvaart met een van onze schepen is een gezellige en ontspannende belevenis. U kunt een haventocht door Rotterdam bijvoorbeeld boeken als personeelsuitje. Smaragd uit Rotterdam staat voor u klaar om er een mooie en smakelijke haventocht van de maken.

Interesse in uw feest op het water?

Bel onsVraag een offerte aan

Altijd mobiel bereikbaar
Unieke feestlocatie
Catering in eigen regie

Een speciaal bedrijfsuitje met een haventour door de havens van Rotterdam

Een haventour door Rotterdam is perfect als bedrijfsuitje. Medewerkers ontspannen samen op het achterdek en genieten van een lekker hapje en drankje terwijl we gestaag de route van onze haventocht door Rotterdam volgen. Maak een keuze uit onze uitgebreide menukaart voor hapjes en drankjes of bijvoorbeeld voor een heerlijke lunch of een uitgebreid diner aan boord. Onze kok maakt alles met liefde voor u klaar in onze eigen keuken terwijl u geniet van de zon en het geluid van het water. Een haventour door Rotterdam is ook een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een seniorendag, of als vaarroute tijdens uw speciale bruiloft op het water. Ook als u op zoek bent naar een locatie voor een zakelijke activiteit zoals teambuilding kunt u contact met ons opnemen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Onze schepen zijn simpelweg sfeervol en ieder op zich een prachtige feestlocatie.


Boek uw haventour bij ons

Lijkt het u leuk om een haventocht door Rotterdam te organiseren als gezellig bedrijfsuitje? Bekijk onze tarieven of bel ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij vertellen u graag meer over alle opties voor een haventour in Rotterdam. We zijn bereikbaar via 06 – 53 290 223.


Contactformulier

Contact
Keuze partyschip: