Prins Hendrikkade, Rotterdam 06 - 53 290 223

Feesten op het water in Rotterdam

Organiseer uw zakelijke feest op een van de partyschepen van Smaragd om varend te feesten op het water in het prachtige Rotterdam. Geniet van huisgemaakte hapjes en het Zuid-Hollandse landschap terwijl u feest met uw medewerkers of klanten op onze sfeervolle schepen. Onze schepen liggen op u te wachten in de Rotterdamse haven, klaar voor u om varend te feesten op het water.

Interesse in uw feest op het water?

Bel onsVraag een offerte aan

Altijd mobiel bereikbaar
Unieke feestlocatie
Catering in eigen regie

Varend feesten op het water voor uw bedrijfsevenement of bruiloft

Wilt u varend feesten op het water? Misschien droomt u er wel van om te trouwen op het water? Of u bent al een hele tijd getrouwd en wilt u dat uitbundig vieren met vrienden en familie op een unieke feestlocatie? Het is allemaal mogelijk op onze partyschepen, want u kunt bij ons alle kanten op. Zo kunt u een vaartocht combineren met een ontbijt, lunch of diner aan boord. Wist u al dat u bij ons met Oud en Nieuw het nieuwe jaar in kunt luiden? Ook kunt u bij ons een partysloep huren voor een feest voor al uw personeel. Wij horen graag hoe we u een onvergetelijke dag kunnen bezorgen. We denken met u mee!


Informeer naar de mogelijkheden voor uw feest of evenement

Heeft u interesse om varend te feesten op het water? Zowel voor uw bedrijfsactiviteiten als voor uw huwelijk kunt u bij ons terecht. Wilt u eerst onze tarieven bekijken? Of heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden? Neem dan eenvoudig contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 06 – 53 290 223. Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Contactformulier

Contact
Keuze partyschip: