Prins Hendrikkade, Rotterdam 06 - 53 290 223

Feesten op het water in Rotterdam

Organiseer uw zakelijke feest op een van onze partyschepen om varend te feesten op het water in het prachtige Rotterdam. Geniet van huisgemaakte hapjes en het Zuid-Hollandse landschap terwijl u feest met uw medewerkers of klanten in de salon van een van onze sfeervolle schepen of op het achterdek. Onze schepen liggen op u te wachten in de haven, klaar voor u om varend te feesten op het water in Rotterdam en omgeving.

Interesse in uw feest op het water?

Bel onsVraag een offerte aan

Altijd mobiel bereikbaar
Unieke feestlocatie
Catering in eigen regie

Feesten op het water voor uw bruiloft, jubileum of bedrijfsfeest in Rotterdam

Wilt u varend feesten op het water in Rotterdam? Misschien droomt u er wel van om te trouwen op het water? Of u bent al een hele tijd getrouwd – zeg 50 jaar – en wilt dat uitbundig vieren op een unieke feestlocatie, samen met vrienden en familie? Het is allemaal mogelijk op onze partyschepen, want het aanbod is uitgebreid. Zo kunt u een vaartocht combineren met een ontbijt, lunch of diner aan boord. Wist u al dat u bij ons met Oud en Nieuw het nieuwe jaar kunt komen inluiden? Ook kunt u bij ons een partysloep huren voor kleinere groepen, bijvoorbeeld voor een personeelsfeest. Kortom: ons aanbod is uitgebreid en wij horen graag hoe we u kunnen helpen om u een onvergetelijke dag te bezorgen.


Heeft u vragen? Bel ons!

Op onze website vindt u een indicatie van onze tarieven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bootverhuur bij ons bedrijf uit Zuid-Holland? Of wilt u misschien weten of een van onze boten op een bepaalde datum nog beschikbaar is voor uw zakelijk evenement of bruiloft? Bel ons gerust! Wij zijn altijd bereikbaar voor al uw vragen via 06 – 53 290 223.


Contactformulier

Contact
Keuze partyschip: