Prins Hendrikkade, Rotterdam 06 - 53 290 223

Een feestboot in Rotterdam voor al uw festiviteiten!

Een feestboot van Smaragd in Rotterdam is de ideale feestlocatie als u uw feest op een boot wilt vieren. U kunt een feestboot huren als varende feestlocatie en een mooie rondvaart door de vele havens van Rotterdam of door Zuid-Holland maken terwijl u geniet van een sfeervol bootfeestje. De vaarroute bepaalt u zelf. Voor elke vraag hebben wij een passend aanbod!

Interesse in uw feest op het water?

Bel onsVraag een offerte aan

Altijd mobiel bereikbaar
Unieke feestlocatie
Catering in eigen regie

Boek een feestboot in Rotterdam als onvergetelijke feestlocatie

Wij zorgen ervoor dat uw bootfeestje op onze feestboot in de haven van Rotterdam of al varend door Zuid-Holland onvergetelijk wordt. Onze sfeervolle partyschepen vormen het perfecte decor voor chique feesten en zakelijke evenementen, maar ook voor meer informele bijeenkomsten. Onze kok verzorgt huisgemaakte hapjes uit eigen keuken en onze gezellige gastvrouwen voorzien u van de nodige bubbels zodat u met uw gasten kunt proosten. Het enige dat u hoeft te doen bij het huren van de boot is genieten van uw feest op deze bijzondere feestlocatie in Rotterdam, terwijl u door de Rotterdamse havens of verder door Zuid-Holland een mooie route vaart.

Onze partymanager helpt u om er een prachtig feest van te maken

Het is mogelijk om uw bootfeestje bij het huren van deze bijzondere feestlocatie in het bruisende Rotterdam aan te vullen met entertainment op maat. Tevens kan de aankleding aan boord voor u verzorgd worden, net als het vervoer naar het partyschip en weer terug. Misschien wilt u wel een activiteit inplannen voor aanvang van de rondvaart op ons schip. Lunchen of dineren aan boord behoort eveneens tot de mogelijkheden. Maakt u zich geen zorgen, wij regelen het allemaal voor u! Bent u met een kleinere groep? Dan is het huren van een partysloep wellicht iets voor u! Ook als het u leuk lijkt om samen met vrienden of familie Oud en Nieuw te vieren op een partyschip kunnen wij u verblijden. Wij bieden namelijk een Oud en Nieuw cruise aan. De mogelijkheden bij ons aan boord zijn eindeloos.


Bel ons nu om uw feestboot te reserveren

Heeft u interesse om een boot te huren zodat u van uw zakelijk evenement of feest een echt bootfeestje kunt maken op een unieke locatie in Rotterdam in de provincie Zuid-Holland? Heeft u nog vragen voor ons? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan voor u klaar en zijn telefonisch te bereiken via 06 – 53 290 223.


Contactformulier

Contact
Keuze partyschip: