Prins Hendrikkade, Rotterdam 06 - 53 290 223

Speciale evenementlocaties in Rotterdam

Er is geen twijfel over mogelijk dat de partyschepen van Smaragd behoren tot de meest bijzondere evenementlocaties in Rotterdam en omstreken. Want zeg nou zelf: hoe vaak viert men een feest op een varend schip? Wij beschikken over twee sfeervol ingerichte partyschepen met een capaciteit van 250 en 350 personen. Er is dus genoeg plek om al uw zakelijke gasten te ontvangen!

Interesse in uw feest op het water?

Bel onsVraag een offerte aan

Altijd mobiel bereikbaar
Unieke feestlocatie
Catering in eigen regie

Bent u op zoek naar bijzondere evenementlocaties in of rondom Rotterdam?

Wanneer u rondkijkt voor een plek om uw bedrijfsfeest of zakelijke bijeenkomst te houden, raden wij u aan om onze partyboten te overwegen. Wij verzorgen u en uw gasten graag met heerlijke hapjes en drankjes en stellen naar wens een entertainmentprogramma voor u samen. U bekijkt onze brochure voor de mogelijkheden. We varen door de haven van Rotterdam of naar bijvoorbeeld Gouda, Schiedam of Kinderdijk. De vaarroute is aan u! Onze twee grootste partyschepen zijn met hun sfeervolle inrichting twee speciale evenementlocaties voor al uw zakelijke evenementen.


Boek een partyschip voor uw evenement

Lijkt het u mooi om uw feest voor Oud en Nieuw of een andere zakelijke gelegenheid op een van onze bijzondere evenementlocaties te organiseren? Zoek dan niet verder! Onze schepen liggen namelijk al op u te wachten. Bel ons via 06 – 53 290 223 als u de mogelijkheden wilt bespreken of als u nog vragen heeft. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.


Contactformulier

Contact
Keuze partyschip: