Prins Hendrikkade, Rotterdam 06 - 53 290 223

Unieke evenementlocaties in Rotterdam

Er is geen twijfel over mogelijk dat de partyschepen van Smaragd behoren tot de meest unieke evenementlocaties in Rotterdam en omstreken. Want zeg nou zelf: hoe vaak viert men een feest op een varend schip? Wij beschikken over twee sfeervol ingerichte partyschepen met een capaciteit van 250 en 350 personen. Er is dus genoeg plek om al uw zakelijke gasten te ontvangen! Er zijn veel evenementlocaties te vinden in Rotterdam, maar zelden zijn ze zo onvergetelijk als onze schepen.

Interesse in uw feest op het water?

Bel onsVraag een offerte aan

Altijd mobiel bereikbaar
Unieke feestlocatie
Catering in eigen regie

Bent u op zoek naar speciale evenementlocaties in of rondom Rotterdam?

Wanneer u aan het rondkijken bent voor een plek om uw bedrijfsfeest of relatiedag te vieren, raden wij u aan om een kijkje te nemen in ons uitgebreide aanbod. Wij verzorgen u en uw gasten graag met heerlijke hapjes en drankjes en stellen naar wens een entertainmentprogramma voor u samen. Bekijk onze brochure voor de mogelijkheden. We varen door de haven van Rotterdam of naar bijvoorbeeld Gouda, Schiedam of Kinderdijk. De vaarroute is aan u! Onze twee grootste partyschepen liggen in Rotterdam en zijn met hun sfeervolle inrichting twee speciale evenementlocaties voor al uw zakelijke evenementen.


Boek een partyschip voor uw evenement

Lijkt het u mooi om uw bedrijfsfeest of een andere gelegenheid op een van onze partyschepen te organiseren? Dan hoeft u niet verder te zoeken naar evenementlocaties in Rotterdam. Onze schepen liggen namelijk al op u te wachten! Bel ons via 06 – 53 290 223 als u de mogelijkheden wilt bespreken of als u nog vragen heeft.


Contactformulier

Contact
Keuze partyschip: