Prins Hendrikkade, Rotterdam 06 - 53 290 223

Chique feesten en partijen in Rotterdam

Bent u op zoek naar een locatie voor een chique zakelijke bijeenkomst, om te feesten in Rotterdam? Organiseer uw personeelsfeest of bruiloft op een echt partyschip. Wij staan voor u klaar om er een prachtige en smakelijke dag van te maken. Onze comfortabele en chique schepen in de haven van Rotterdam bieden genoeg ruimte om met al uw zakelijke gasten samen te eten, te feesten en te dansen.

Interesse in uw feest op het water?

Bel onsVraag een offerte aan

Altijd mobiel bereikbaar
Unieke feestlocatie
Catering in eigen regie

Hoe zien chique feesten en partijen op een partyschip in Rotterdam eruit?

Afhankelijk van het aantal gasten kiest u uit onze twee partyschepen. Er zijn verschillende pakketten voor hapjes en drankjes en het diner. Ontvang uw gasten bijvoorbeeld met een kop koffie of thee en een ruime keuze aan lekkernijen, of met een heerlijk welkomstdrankje. Tijdens uw evenement voorziet onze crew uw gasten van diverse drankjes. U hoeft zich nergens druk om te maken! Zo kunt u een chique dag beleven en feesten tijdens het varen door de haven van Rotterdam of daarbuiten. Wij bieden ook verschillende diensten aan zoals het verzorgen van entertainment en aankleding aan boord van de schepen.


Bel ons om meer te weten te komen over ons aanbod

Onze schepen in de haven van Rotterdam vormen een sfeervolle, chique achtergrond voor een scala aan zakelijke evenementen, feesten en partijen. Zo kunt u ook trouwen op een boot. Bent u geïnteresseerd in ons aanbod of heeft u nog vragen over bijvoorbeeld onze dienstverlening? Bel ons dan gerust via 06 – 53 290 223.


Contactformulier

Contact
Keuze partyschip: