Prins Hendrikkade, Rotterdam 06 - 53 290 223

Chique feesten in Rotterdam

Bent u op zoek naar een locatie voor chique feesten in Rotterdam? Organiseer uw personeelsfeest, bruiloft of zakelijke bijeenkomst op een echt bijzonder schip van Smaragd. Wij staan voor u klaar om er een prachtige en smakelijke dag van te maken. Onze comfortabele en chique schepen in de Rotterdamse haven bieden genoeg ruimte om met al uw zakelijke gasten samen te eten, te feesten en te dansen.

Interesse in uw feest op het water?

Bel onsVraag een offerte aan

Altijd mobiel bereikbaar
Unieke feestlocatie
Catering in eigen regie

Hoe zien chique feesten en bijeenkomsten op een partyschip eruit?

Afhankelijk van het aantal gasten kiest u uit een van onze twee partyschepen. U heeft bovendien de keuze uit verschillende pakketten voor hapjes en drankjes en het diner tijdens de boottocht. Ontvang uw gasten bijvoorbeeld met een kop koffie of thee en een ruime keuze aan lekkernijen, of met een heerlijk welkomstdrankje. Tijdens uw chique evenement op een unieke feestlocatie voorziet onze crew uw gasten van diverse drankjes, zodat u zich tijdens het feesten nergens druk om hoeft te maken! We bieden ook verschillende diensten aan zoals het verzorgen van entertainment aan boord en het aankleden van de schepen.


Bel ons om meer te weten te komen over ons aanbod

Onze schepen vormen een sfeervolle, chique achtergrond voor een scala aan zakelijke evenementen, feesten en partijen. Zo kunt u ook trouwen op een boot. Bent u geïnteresseerd in ons aanbod of heeft u nog vragen over bijvoorbeeld onze dienstverlening? Bel ons dan gerust via 06 – 53 290 223.


Contactformulier

Contact
Keuze partyschip: