Prins Hendrikkade, Rotterdam 06 - 53 290 223

Voor bootverhuur in Zuid-Holland moet u bij ons zijn!

Bent u aan het rondkijken naar mogelijkheden voor bootverhuur in Zuid-Holland? Zoekt u een locatie voor een zakelijk evenement of een unieke trouwerij? Lees dan snel verder, want de schepen van Smaragd liggen in de Rotterdamse haven op u te wachten om als achtergrond voor uw allermooiste herinneringen te dienen.

Interesse in uw feest op het water?

Bel onsVraag een offerte aan

Altijd mobiel bereikbaar
Unieke feestlocatie
Catering in eigen regie

Het perfecte decor voor feesten en zakelijke evenementen met onze bootverhuur in Zuid-Holland

Onze twee grote partyschepen bieden ruimte voor al uw gasten en zijn comfortabel en eigentijds ingericht. Ze vormen een prachtig decor voor een feestelijke gelegenheid of zakelijk evenement op het water. Afhankelijk van het aantal gasten kunt u de keuze maken uit onze verschillende schepen. Naast de bootverhuur kunt u ook op ons rekenen voor catering tijdens uw vaartocht door Zuid-Holland. Onze kok maakt de heerlijkste gerechten voor u en uw gasten klaar terwijl u achteroverleunt en geniet. Wanneer u een tocht op een van onze schepen wilt aanvullen met een andere activiteit kunnen wij u daarbij helpen met onze aanvullende dienstverlening. Onze partyschepen zijn pareltjes binnen de sector van de bootverhuur in de provincie Zuid-Holland!


Heeft u vragen? Bel ons!

Op onze website vindt u een indicatie van onze tarieven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bootverhuur bij ons bedrijf uit Zuid-Holland? Of wilt u misschien weten of een van onze boten op een bepaalde datum nog beschikbaar is voor uw zakelijk evenement of bruiloft? Bel ons gerust! Wij zijn altijd bereikbaar voor al uw vragen via 06 – 53 290 223.


Contactformulier

Contact
Keuze partyschip: