Prins Hendrikkade, Rotterdam 06 - 53 290 223

Bootverhuur in Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een aanbieder voor zakelijk bootverhuur in Zuid-Holland? De schepen van Smaragd zijn dé perfecte locatie voor uw zakelijke evenement of een unieke trouwerij. Onze schepen liggen in de haven van Rotterdam op u te wachten om als achtergrond voor uw allermooiste herinneringen te dienen.

Interesse in uw feest op het water?

Bel onsVraag een offerte aan

Altijd mobiel bereikbaar
Unieke feestlocatie
Catering in eigen regie

Met onze bootverhuur vindt u het perfecte decor voor zakelijke evenementen en feesten

Onze twee grote partyschepen bieden ruimte voor al uw gasten en zijn comfortabel en eigentijds ingericht. Ze vormen een prachtig decor voor chique feesten of een zakelijk evenement op het water. Afhankelijk van het aantal gasten kunt u de keuze maken uit onze verschillende partyboten. Wanneer u een van onze boten huurt, verzorgen wij ook de catering tijdens uw vaartocht. Onze kok maakt tijdens de bootverhuur de heerlijkste gerechten voor u en uw gasten klaar, terwijl u geniet van uw tocht. Wanneer u een tocht op een van onze schepen wilt aanvullen met een andere activiteit, kunnen wij u daarbij helpen met onze complementaire dienstverlening tijdens uw personeelsfeest.


Bel ons als u vragen heeft

Op onze website vindt u een indicatie van onze tarieven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bootverhuur bij ons bedrijf? Of wilt u misschien weten of een van onze boten op een bepaalde datum nog beschikbaar is voor uw zakelijke evenement of bruiloft? Bel ons gerust! Wij zijn altijd bereikbaar voor al uw vragen via 06 – 53 290 223.


Contactformulier

Contact
Keuze partyschip: